Wij kunnen..

Koffie

Als je zelf groot fan bent van koffie, dan helpen wij je genieten van de lekkerste smaken. Verschillende koffiebonen en wijzen van bereiden zorgen elke keer voor een prachtige beleving. Dgeuren en smaken brengen je smaakpapillen naar  de wondere wereld van onze koffie.

 

Lekkers bij de koffie

Voor optimaal genot, serveren wij verschillende lekkere zelfgemaakte engeltjes op je tong. Ter plaatse maken wij bijvoorbeeld mini Luikse wafels met heerlijke toppings. Voor de chocoladeliefhebber, de heerlijke white of pure brownie. 

 

Smoothies

Smoothies op jouw locatie? Wij maken het zo eenvoudig mogelijk. Alles moet uniek zijn en is maatwerk. Onbezorgd genieten van gezonde smaken. Laat je door ons inspireren…

Wij creëren een gezond tussendoortje van fruit en groente. Bij smoothies heb je eindeloze mogelijkheden. Wij verrassen je graag. Schakel ons in voor het meest gezonde en lekkerste partijtje.

Vlammende Cocktail

Cocktails

Geef toe, bij het lezen van het woord ‘Cocktails’, droomde je even weg. Vanwege de diversiteit adviseren wij u contact op te nemen met ons. Dit kan via het contactformulier.

 

 

Direct boeken? Klik dan hier